A tőzsdetanonc útja

A tőzsdetanonc útja

Kicsit jobbra, kérlek egy olyan két centit!

2018. október 20. - Csoma Dominik

Emlékszem egy szép csütörtöki nap volt, jó idő volt és én is pontos voltam. Izgatottan vártam, hogy vajon kikkel tudunk majd a jövőben együtt ötletelni. A többiek már ott vártak és nekem elsőre szimpatikus volt a hely, a társaság, aztán kicsit beszélgettünk és rögtön megtaláltuk a közös hangot, mint ha már jó ideje ismertük volna egymást. Majd Viktor beinvitált minket a fényképész mesterhez. Az elején kellet még egy kis idő a feloldódáshoz, de Viktor a lehető legprofibban kezdte egy ajándékkal, egy kártyatartóval, ami elég hasznos kis szerkezet. Újabban a Walterwalletet használom pénztárca helyett, hiszen praktikusabb. Mindenkinek új volt a helyzet, de Viktor mondhatni fogta a kezünket. Nem kell pánikolni, jó lesz intő szavaival elindult a képi anyag gyártás. A fotósunk nagyon profi volt, érezte, hogy mikor kinek mit kell mondani, mondhatni kihozta belőlünk azt, ami bennünk volt.A végére már szabályosan poénkodtunk és feszengés nélkül be tudtunk állni a kamera elé, ahogy azt kellett.

 

Biztos, hogy komoly munka van benne, de hiszek benne, hogy ha valamit teljes bedobással csinál az ember az elérhető csak az irányt kell először jól meghatározni. Ezt szokták az emberek fordítva csinálni. Ugye fejjel mennek a falnak. Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni a lehetőséget, ugyanis most már látom, hogy ez egy gyümölcsöző, win-win együttműködés. Mindenki azt csinálhatja, amit szeret és ez a fontos. Viktoron látni lehetett, hogy élvezi, amit csinál és egy rendkívül empatikus embert ismerhettem meg benne. Én pedig úgy érzem, hogy nem akarok kimaradni egy ilyen inspiratív, mastermind csoportból, hiszen mindenki egy célért dolgozik és még egymást is tudjuk segíteni, ha valaki megakad, sőt pozitívan tekintek a jövőbe.  A csapat az nagyon összetartó, de ennek a gyökere a fotózás utáni kimenőre vezethető vissza.

Valahol le kellett kötni a felszabadult energiákat a fotózás után, így kerestünk egy nyugodtabb környékbeli pubot és átbeszéltük a dolgokat.Nagyon változatos a csapat, elég sok témánk volt, ami úgy gondolom jó és mindenki hozzá tudott tenni egy egy storyt, ötletet a beszélgetéshez. Summa summarum nagyon örülök, hogy ez így alakult, hogy többen kezdünk bele a képzésbe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csomikereskedik.blog.hu/api/trackback/id/tr1114309741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása